Simbioza Giba 2019 v našem vrtcu

SPOŠTOVANI STARŠI, STARI STARŠI, SORODNIKI, PRIJATELJI IN KRAJANI SELNICE OB DRAVI!

Strokovni delavci in otroci Vrtca Kobanček smo se pridružili vseslovenskemu projektu na področju gibanja, rekreacije, športa, telesne dejavnosti in medgeneracijskega sodelovanja z naslovom Simbioza Giba 2019, ki poteka v tednu med 14. in 21. oktobrom 2019. V ta namen bomo izvedli dva pohoda. V ponedeljek, 14. 10. 2019, bodo potekale športne dejavnosti za otroke prvega starostnega obdobja (1–3 leta), v četrtek, 17. 10. 2019, pa za otroke drugega starostnega obdobja (4–6 let). Oba dogodka se bosta pričela ob 1630 uri na igrišču vrtca.

V kolikor imate v vrtcu več otrok različnih starosti, si izberite, kateri dan vam bolj ustreza. Seveda bomo veseli, če se nam boste pridružili na obeh dogodkih.

Uvodnemu nagovoru bo sledilo segrevanje vseh navzočih, ob pomoči članov Karate kluba Selnica ob Dravi. Pot, ki nas bo peljala do hladilnice sadja in nadalje do kozolca na Jabolčni poti, bo popestrena z gibalnimi vajami. Na vmesni točki se bodo vključili še člani odbojkarskega društva. Naš cilj bo dosežen pri kozolcu, kjer nas bo čakal »zdrav prigrizek«.

V primeru dežja bomo športne dejavnosti izvedli v šolskih telovadnicah.

Verjamemo, da lahko skupaj doživimo veliko lepih »gibalnih trenutkov«, zato vas vabimo, da se nam pridružite v čim večjem številu.

Otroci, strokovni delavci in vodstvo vrtca