Letovanje preko Rdečega križa

V RKS OZ Maribor se pripravljajo, da izpeljejo prihajajočo 66. sezono letovanja v MPD Frankopan v Punatu. Verjamejo, da bo takšna, kot so je vajeni iz prejšnjih let, le s prilagoditvami, ki dodatno čuvajo zdravje mladih in malo manj mladih letovalcev.

Prijavili so se na razpis ZZZS za organizatorje zdravstvenih letovanj otrok,  urejajo možnosti sofinanciranja, dogovarjajo se s pedagoškimi vodstvi izmen, medicinskim kadrom … Hkrati spremljajo epidemiološke razmere in se jim sproti prilagajajo.

Vse otroke in njihove starše, ki že več let letujejo preko RK ali pa se jim bodo letos prvič pridružili, vabijo, da spremljate njihovo spletno stran: punat.si ter FB stran: KUFER PUNat MORJA, kjer lahko izveste več o samem letovanju, najdete informacije o prijavi in izveste novosti, lahko jih tudi pokličete: 02/2344006.

Tudi na Zvezi prijateljev mladine Maribor bodo organizirali letovanja, več informacij dobite na njihovi spletni strani: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/letovanja-zpm-maribor-datumi-izmen-2021/.

PRIJAVNICO najdete TUKAJ, OSTALA NAVODILA v zvezi z letovanji pa TUKAJ.

Prijavnice z dokazili (veljavna kopija odločbe o otroškem dodatku – Centra za socialno delo, za tiste, ki bodo letovali preko SOCIALNEGA LETOVANJA – REGRESIRANO LETOVANJE), ODDATE NA OBČINI Selnica ob Dravi – ga. Nadi Holzl.